Σε όλες τις μηχανές, υπάρχει 3μηνη εγγύηση απο εμάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Ποια είναι η πολιτική επιστροφών μας;

Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις συναλλαγές σας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν του οποίου η συσκευασία ΔΕΝ έχει ανοιχτεί μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Πριν στείλετε οποιοδήποτε προϊόν πίσω σε εμάς επικοινωνήστε με την εταιρεία. Σας παρακαλούμε σιγουρευτείτε πως ικανοποιούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις: • Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να μην έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε. • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εξ’ ολοκλήρου με όλα του τα κομμάτια και τα αξεσουάρ και να αποσταλεί στην εταιρεία εντός διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. • Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με μία μόνο αποστολή. Προϊόντα που ανήκουν στην ίδια παραγγελία πρέπει να σταλούνε μαζί.
Εάν όλα τα παραπάνω ικανοποιούνται, θα σας επιστρέψουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων αποστολής. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε με ένα άλλο ή με περισσότερα προϊόντα.

Οι επιστροφές είναι δεκτές μόνο κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

X